Tutustu

Miksi kuljettajia tarvitaan juuri nyt? Miten hakijan matka etenee kuljettajaksi ja töihin? Tällä sivulla saat vastaukset näihin kysymyksiin ja pääset tutustumaan työhön ja elämään Metsässä.

Miksi etsimme kuljettajia Pohjois-Suomeen?

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Fibre rakentaa uuden sukupolven biotuotetehtaan Kemiin. Kyseessä on Suomen metsäteollisuuden historian suurin investointi kotimaahan (1,85 miljardia). Tehtaan rakennusvaihe ja toiminta työllistävät tuhansia tekijöitä Pohjois-Suomen alueella. Metsäalan kuljettajille on tarvetta nyt ja tulevaisuudessa!

NÄIN HAET MUKAAN JA ETENET KULJETTAJAKSI

01
Yhteydenotto ja hakeminen

Täytä lyhyt hakulomake ja lähetä se meille. Jos tarvitset apua hakuun liittyen tai sinulla on kysyttävää koulutuksesta, voit soittaa alla oleviin numeroihin. Vastaamme mieltä askarruttaviin asioihin ja ohjaamme sinua eteenpäin.
Kysy hausta: 040 482 9346
Kysy koulutuksesta: 040 504 2516

02
Osaamisen kartoitus ja tutustuminen

Kun olet täyttänyt lomakkeen, kartoitamme osaamisesi ja laadimme ehdotuksen sinulle sopivasta polusta. Tämän jälkeen ohjaamme sinut alkuhaastattelun perusteella eteenpäin koulutukseen tai potentiaaliseen työpaikkaan.

03
Taitojen kehittäminen

Koulutuspolun suorittamalla saat oppia ja kehittyä tarvittavissa osa-alueissa. Koulutusten päättyessä olet valmis aloittamaan kuljettajana potentiaalisessa työpaikassa, missä perehtymistäsi tukee valmentaja.

04
Työpaikka sopimusyrityksestä

Pätevänä kuljettajana voit tutustua Metsä Groupin sopimusyrittäjien tarjoamiin työpaikkoihin Keski-Pohjanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Kainuussa ja Lapissa sekä hakea paikkaa. Kun oikea työpaikka löytyy, perehtymistäsi ja oppimistasi tukee edelleen valmentaja.

Yhdistämme
tekijät ja työt 

Metsä Group toimii urakanantajana sadoille suomalaisille metsäalan yrittäjille, jotka työllistävät tuhansia kuljettajia. Tämän verkoston avulla yhdistämme valituksi tulleet tekijät ja työvoimaa tarvitsevat työnantajat.

Takaisin ylös