Työnantajat

Metsä Groupin sopimusyrittäjät ovat mukana Tervetuloa Metsään -kampanjassa tarjoamalla työpaikkoja osaaville metsäkoneen- ja puutavara-autonkuljettajille Keski-Pohjanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Kainuussa ja Lapissa. Tutustu kasvaviin metsäalan yrityksiin ja löydä sinua kiinnostava työpaikka.

Kuljetus Palosaari Oy

Pohjois-Pohjanmaa, Kuusamo 11

Kuusamossa sijaitseva Kuljetus Palosaari Oy tarjoaa raakapuun kuljetuksia Koillismaalla. Yrityksen historia ulottuu vuoteen 1966, jolloin ostettiin ensimmäinen puutavara-auto. Tänä päivänä toisen sukupolven omistuksessa olevan perheyrityksen kaikki 11 työntekijää ajavat puutavara-autoja. Myös kolmas sukupolvi on mukana toiminnassa.

Karjalainen & Laukkanen Oy

Pohjois-Pohjanmaa, Vaala 11

Vaalassa sijaitseva Karjalainen ja Laukkanen Oy tarjoaa puunkorjuupalveluita Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueella. Yrityksen kaikki 11 tekijää kuljettavat metsäkoneita.

Pahama Oy

Pohjois-Pohjanmaa, Kalajoki 40

Kalajoella sijaitseva Pahama Oy on toiminut nykyisessä muodossaan vuodesta 2021. Yrityksen juuret kantavat vuoteen 1994. Pahama Oy tarjoaa pääpalvelunaan puunkorjuuta. Puunkorjuun lisäksi yritys tarjoaa energiapuunkorjuuta, pyöreän puun maantiekuljetusta sekä kaivinkonepalvelua Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa. 

Jouko Peltoniemi Oy

Lappi, Kemijärvi 33

Kemijärvellä sijaitsevan Jouko Peltoniemi Oy:n juuret ulottuvat 1950-luvulle. Tänä päivänä Pekka Peltoniemi johtaa yritystä kolmannessa polvessa. Kokenut yritys tarjoaa raakapuun kuljetuspalveluita, maansiirtokuljetuksia ja aurauspalveluita Lapin alueella.

Yli-Iin Puu ja Turve Ay

Pohjois-Pohjanmaa, Ii 20

Pohjois-Pohjanmaalla sijaitseva Yli-Iin Puu ja Turve on perustettu vuonna 1972. Yritys on erikoistunut metsänkorjuuseen ja tarjoaa palveluitaan Oulun lähiseudulla 50 vuoden kokemuksella.

Uusitalo Group

Keski-Pohjanmaa, Kannus 20

Uusitalo Group on perustettu vuonna 1999. Yrityksen pääpalveluihin kuuluvat koneellinen puunkorjuu, maansiirtotyöt ja maantiekuljetukset. Keski-Pohjanmaalla sijaitseva yritys tarjoaa palveluita omalla alueellaan. Poikkeuksena on puunkorjuupalvelut, joita he tarjoavat koko Suomen alueella.

Team Juntunen Oy

Pohjois-Pohjanmaa, Siikalatva 27

Team Juntunen Oy on Heikki ja Mari Juntusen vuonna 2006 perustama monialainen yritys. Pohjois-Pohjanmaalla sijaitseva yritys on erikoistunut turvetuotantoon, kuljetukseen ja konepajatoimintaan. Palveluita he tarjoavat koko Pohjois-Suomen alueella.

Risu Racing Oy

Lappi, Loue 12

Lapin Louella sijaitseva Risu Racing on perustettu vuonna 2008. Yritys tarjoaa metsänhakkuupalveluita Rovaniemen ja Tervolan seudulla. Tavallisen metsänhakkuun lisäksi he tekevät kokorankahakkuita ensiharvennuskohteissa.

Raukone Oy

Lappi, Maula 16

Raukone Oy on perustettu vuonna 2011. Lapissa sijaitseva yritys tarjoaa puutavara- ja rahtikuljetuksia. Puutavaraa he kuljettavat Etelä-Lapissa ja rahtia koko Suomessa.

Putaan Mottimestarit Oy

Keski-Suomi, Pohjois-Pohjanmaa, Pihtipudas 27

Putaan Mottimestarit on perustettu vuonna 2008. Keski-Suomen pohjoisosassa sijaitsevan yrityksen palveluihin kuuluvat puunkorjuu, maanmuokkaus kaivurilla ja äeskoneella sekä metsäalan suunnittelupalvelut. Monipuolisia metsäalan palveluita tarjoava yritys arvostaa paikallisuutta.

Moto Team Tauriainen

Kainuu, Kajaani 150

Moto Team Tauriainen on Kainuun alueella toimiva monialainen yritys, jonka pääpalvelu on puunkorjuu. Puunkorjuun lisäksi he tarjoavat mm. maanrakennuksen, energiapuun, haketuksen sekä kiinteistövuokrauksen palveluita. Yritys työllistää yhteensä 150 henkilöä.

Metsäurakointi Ervasti Oy

Pohjois-Pohjanmaa, Kuusamo 12

Kuusamossa sijaitseva Metsäurakointi Ervasti on perustettu vuonna 2001. Yrityksen päätoimiala on puunkorjuu. Puunkorjuun lisäksi he tarjoavat myös maanrakennuspalveluita Kuusamossa ja Sallassa.

Kuljetusliike Moilaspojat Oy

Pohjois-Pohjanmaa, Utajärvi 22

Kuljetusliike Moilaspojat on perheyritys. Vuodesta 2003 lähtien yritys on toiminut nykyisessä muodossaan veljesten omistuksessa. Yritys tarjoaa raakapuun ja maa-aineksien kuljetuspalveluita, urakointia ja myyntiä.

Kuljetusliike Eskola Oy

Pohjois-Pohjanmaa, Oulu 40

Kuljetusliike Eskola on perustettu vuonna 1954. Yritys tarjoaa raakapuun kuljetuksia sekä maanrakennustöitä. Palveluitaan he tarjoavat laajalla alueella sisältäen Pohjois-Pohjanmaan, Koillismaan, Kainuun ja Pohjois-Karjalan.

Kuljetus Sampo Puurunen Oy

Pohjois-Pohjanmaa, Pudasjärvi 11

Kuljetus Sampo Puurunen Oy kuljettaa puutavaraa hakkuualueilta sahoille ja tehtaille Pohjois-Suomessa. Pudasjärvellä sijaitseva yritys on perustettu vuonna 1993. Tänä päivänä yritys työllistää 11 puutavara-autonkuljettajaa.

Kuljetus Leppänen Oy

Lappi, Kittilä 12

Kuljetus Leppänen on perheyritys, joka aloitettiin vuonna 1962. Matti Leppänen aloitti isänsä jalanjäljissä kuljettajayrittäjänä vuonna 1987. Yritys tarjoaa puutavarakuljetuksia ja maansiirtotöitä Kittilässä, Enontekiöllä, Muoniossa, Sodankylässä ja Inarissa.

Kuljetus Leinonen

Kainuu, Paltamo 5

Kuljetus Leinonen on kolmannen polven kuljetusalan yritys Kainuusta. Paltamossa sijaitseva yritys tarjoaa puutavarakuljetuksia, traktoriurakointia ja kaivinkoneurakointia paikallisesti.

Konemetsä Oy

Lappi, Rovaniemi 20

Konemetsä on toiminut alalla lähes 60 vuotta. Rovaniemellä sijaitseva yritys on erikoistunut koneelliseen puunkorjuuseen. Lisäksi yritys tekee maansiirtotöitä kesäisin ja aurausta talvisin suuressa mittakaavassa. Palveluitaan he tarjoavat pääosin Rovaniemellä, mutta puunkorjuuta he tekevät laajemmin Länsi-Lapin alueella.

Kone Annala Oy

Lappi, Sodankylä 20

Keski-Lapissa sijaitseva Kone Annala on perustettu vuonna 1980. Puunkorjuupalveluita tarjoava yritys työllistää tällä hetkellä 19 metsäkoneenkuljettajaa. Palveluita he tarjoavat Keski- ja Länsi-Lapissa.

JE Team Oy

Pohjois-Pohjanmaa, Nivala 4

JE Team Oy on perustettu vuonna 2008. Nivalassa sijaitseva yritys tarjoaa raakapuun kuljetuksia Metsä Groupille. Kuljetuksia he tekevät Pohjois-Pohjanmaalla Nivalan seudulla.

Iin Metsätyö Oy

Pohjois-Pohjanmaa, Ii 40

Iin Metsätyö Oy sijaitsee nimensä mukaisesti Iissä. Vuonna 2001 perustettu yritys tarjoaa puunkorjuuta, kuljetuksia, maanmuokkauksia ja metsäojituksia. Kuljetuksia he tarjoavat Oulun ympäryskunnissa ja muita palveluita Iissä, Simossa, Oulussa, Pudasjärvellä ja Taivalkoskella.

Hilli & Saarinen Oy

Keski-Pohjanmaa, Kannus 20

Kannuksessa sijaitseva Hilli & Saarinen Oy on vuonna 2011 perustettu kuljetusyritys. Yritys tarjoaa raakapuun, turpeen ja sahojen sivutuotteiden kuljetuksia. Puupuolen kuljetuksia he tekevät Oulusta Reisjärvelle ja Lestijärvelle saakka.

Takaisin ylös