Iin Metsätyö Oy

Iin Metsätyö Oy sijaitsee nimensä mukaisesti Iissä. Vuonna 2001 perustettu yritys tarjoaa puunkorjuuta, kuljetuksia, maanmuokkauksia ja metsäojituksia. Kuljetuksia he tarjoavat Oulun ympäryskunnissa ja muita palveluita Iissä, Simossa, Oulussa, Pudasjärvellä ja Taivalkoskella.

Pohjois-Pohjanmaa, Ii 40

Perheyrityksessä on avoin ilmapiiri

Yrittäjä Janne Paakkola kuvailee perheyritystä avoimeksi paikaksi, jossa on hyvä yhteishenki. Työporukalla tehdään asioita myös työtehtävien ulkopuolella. Yhdessä esimerkiksi liikutaan ja vietetään virkistyspäiviä.

Itsenäisestä työstä huolimatta informaatio kulkee puhelimen välityksellä hyvin. Jokainen voi kysyä tai ottaa asioita puheeksi matalalla kynnyksellä ja saa asioihin vastauksen. ”Emme usko liikaan hierarkiaan. Kaikki työntekijät kohdataan samanarvoisina ja asioista voi puhua suoraan”, Paakkola kertoo.

Iin Metsätyöllä halutaan huolehtia työntekijöiden hyvinvoinnista. Kun työntekijät voivat hyvin, myös työpaikalla viihdytään paremmin. Yritys kannustaa ja mahdollistaa vapaa-ajan virkistymistä ja liikuntaharrastuksia mm. omalla liikuntavuorolla paikallisessa urheiluhallissa, kausikorteilla jääkiekko-otteluihin sekä liikuntaeduilla esimerkiksi kuntosaleille.

Hyvät työolosuhteet tukevat työntekijöiden hyvinvointia. Iin Metsätyö tarjoaa työntekijöilleen modernit puitteet metsäalalla työskentelyyn. Kalusto on uutta ja toiminnassa hyödynnetään nykyaikaisia järjestelmiä. Pitkäaikaiset asiakkuudet ja monipuolinen palvelutarjonta takaavat töiden jatkuvuuden ja vähentää kausittaista vaihtelevuutta.

Työntekijässä arvostetaan hyvän hengen vaalimista

Paakkola arvostaa yrityksessä vallitsevaa hyvää yhteishenkeä. Sen säilyttäminen kunkin omalla toiminnalla on hänestä tärkeintä. Muita tärkeitä ominaisuuksia työntekijässä ovat oma-aloitteisuus ja tehokkuus. Heti perään Paakkola muistuttaa, että uuden kuljettajan ei oleteta olevan heti tehokas. Ominaisuus tulee ajallaan, kun työtä tekee. Huolellisuutta täytyy myös olla, jotta työnjälki on laadukas.

Hyvä yhteishenki, huolellisuus ja laatu ovat Paakkolan mielestä tärkeimpiä asioita. Muut ominaisuudet tulevat niiden perässä, jos vain halua kehittyä löytyy.

Janne Paakkolan terveiset hakijoille:

“Reipas ja hyvä asenne kantaa. Kysyvä ei tieltä eksy. Vaikka meillä ei juuri sillä hetkellä olisi paikkoja auki, niin kannattaa olla yhteydessä – me otetaan numerot ylös ja soitetaan, jos paikka aukeaa.”

Takaisin ylös