JE Team Oy

JE Team Oy on perustettu vuonna 2008. Nivalassa sijaitseva yritys tarjoaa raakapuun kuljetuksia Metsä Groupille. Kuljetuksia he tekevät Pohjois-Pohjanmaalla Nivalan seudulla.

Pohjois-Pohjanmaa, Nivala 4

Nuorekas ja hyvä ilmapiiri

Yrittäjä Jorma Ekdahl kuvaa yrityksessä olevaa ilmapiiriä hyväksi ja nuorekkaaksi. Ilmapiiriin vaikuttaa toisten huomiointi. Ekdahlin mielestä työnantajan täytyy osata kuunnella työntekijää, jotta työpaikalla on mahdollista viihtyä.

Jokaisella tekijällä on omanlaisensa tilanteet ja he toivovat erilaisia asioita. Toiveet on osattava kuunnella ja ottaa huomioon. Ekdahl on itsekin ollut töissä toisella ja tietää, millaista se työntekijälle on, jos heitä ei huomioida. Siksi hän haluaa itse toimia toisin. Työntekijöiden pitää hänen mielestään saada vaikuttaa työhönsä.

Lisäksi JE Team Oy pitää kuljetuskalustonsa hyvänä ja uudenaikaisena. Uusia innovatiivisia ratkaisuja ei pelätä kokeilla. Yritys tekee monen valmistajan kanssa yhteistyötä tuotekehityksessä. Yhteistyön tavoitteena on kehittää jatkuvasti parempia ja tehokkaampia välineitä.

Hyvää yhteishenkeä pidetään yllä myös yhteisellä ajalla. Virkistysmielessä järjestetään päiviä, jolloin tehdään yhdessä jotain mukavaa.

Työntekijässä arvostetaan luotettavuutta

Ekdahl arvostaa työntekijässä luotettavuutta. Luottamuksen tulee olla molemminpuoleista hänen mielestään. Muita tärkeitä ominaisuuksia ovat rauhallisuus ja kestävät hermot. Työ kysyy välillä pitkää pinnaa ja siksi hän arvioi, että kovin äkkipikainen henkilö ei sovellu tehtävään parhaiten.

Takaisin ylös