Jouko Peltoniemi Oy

Kemijärvellä sijaitsevan Jouko Peltoniemi Oy:n juuret ulottuvat 1950-luvulle. Tänä päivänä Pekka Peltoniemi johtaa yritystä kolmannessa polvessa. Kokenut yritys tarjoaa raakapuun kuljetuspalveluita, maansiirtokuljetuksia ja aurauspalveluita Lapin alueella.

Lappi, Kemijärvi 33

Hyvä ja reilu tiimihenki

Jouko Peltoniemi Oy:n yhteishenki on hyvä ja reilu. Työyhteisöä kuvataan rennoksi ja nuorekkaaksi. Tekijät puhaltavat yhteen hiileen pitkistä välimatkoista huolimatta. Työkavereiden kanssa pidetään yhteyttä puhelimen välityksellä, sillä kuljettajat ajavat autoja koko Lapin alueella.

Kommunikaatio pelaa ja informaatio kulkee hyvin WhatsAppin välityksellä. Apu on aina saatavilla. Ajopäivinä liikkeellä on 12 autoa, joten milloin ja missä autossa vain tulee kysyttävää, aina löytyy työkaveri auttamaan.

Työntekijässä arvostetaan vankkumatonta ammattitaitoa

Yrityksessä arvostetaan vankkumatonta ammattitaitoa. Lisäksi luotettavuus ja joustavuus ovat ominaisuuksia, joita työssä tarvitaan.

Pekka Peltoniemen terveiset hakijoille:

“Lämpimästi tervetuloa nuorekkaaseen ja osaavaan joukkoomme. Emme katso ikää, vaan ominaisuuksia! Meidän ammattitaitoisessa tiimissä on kaikenikäisiä naisia ja miehiä töissä!”

Takaisin ylös