Karjalainen & Laukkanen Oy

Vaalassa sijaitseva Karjalainen ja Laukkanen Oy tarjoaa puunkorjuupalveluita Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueella. Yrityksen kaikki 11 tekijää kuljettavat metsäkoneita.

Pohjois-Pohjanmaa, Vaala 11

Kaikenikäisiä kuljettajia 

Karjalainen & Laukkanen Oy:ssa työskentelee kaikenikäisiä kuljettajia: kokeneita ja vanhempia kuskeja sekä nuoria tekijöitä, jotka ovat uransa alussa. Yrityksellä on hyviä kokemuksia myös kuljettajista, jotka ovat tulleet heille töihin suoraan koulusta. Motivoituneet kuljettajat ovat heille tervetulleita kokemustasosta riippumatta.

 

Työntekijässä arvostetaan ammattitaitoa ja omatoimisuutta

Yrittäjä Jouni Laukkanen kertoo arvostavansa työntekijöissä ammattitaitoa ja omatoimisuutta. Hänen mielestään on erityisen tärkeää, että kuljettaja pärjää ja viihtyy itsenäisessä työssä. Metsäkoneenkuljettajat tekevät työmaalla urakkaa nimittäin pääosin yksin ja itsenäisesti.

Jouni Laukkasen terveiset hakijoille:

“Metsäala on sopiva niille, jotka viihtyvät luonnossa ja pärjäävät itsenäisessä työssä. Joillekin tämä sopii erinomaisesti ja toisille tämä ei sovi. Omanlaiset kaverit viihtyvät metsässä! Siihen ei oo kuitenkaan mitään selkeitä raameja, mikä sen tekee, että tässä pärjää. Jos ala kiinnostaa, niin kannattaa kokeilla. Ei sitä ennen sitä tiedä! Jos koulutus on motopuolelta eikä sitten pidäkään siitä, se ei ole ongelma, koska siltä pohjalta voi alkaa kuljettamaan toista konetta.”

Takaisin ylös