Kone Annala Oy

Keski-Lapissa sijaitseva Kone Annala on perustettu vuonna 1980. Puunkorjuupalveluita tarjoava yritys työllistää tällä hetkellä 19 metsäkoneenkuljettajaa. Palveluita he tarjoavat Keski- ja Länsi-Lapissa.

Lappi, Sodankylä 20

Hyvää tiimihenkeä

Yrittäjä Pasi Annala kertoo joukkuepelaamisen olevan työyhteisön vahvuus. Tiimihenki on hyvä ja työporukka pyrkii kokoontumaan yhdessä myös työtehtävien ulkopuolella. ”Vietämme yhdessä mukavia hetkiä ja järjestämme erilaisia reissuja”, Annala lisää.

Annala kuvaa työntekijöitään koulutetuiksi ja kokeneiksi ammattilaisiksi. Kuljettajien ammattitaitoa kehitetään säännöllisesti alaan liittyvillä kursseilla ja koulutuksilla.

Kuljettajille tarjotaan myös hyvinvointia tukevia etuja, kuten kuntosalikortteja. Annalasta on tärkeää, että jokaisella on mahdollisuus pitää huolta fyysisestä kunnosta ja voida hyvin.

Kone Annalassa hyvinvoinnin takana on myös turvallisuus. Töitä järjestetään niin, että kaikille kuljettajille voidaan tarjota ympärivuotinen työpaikka. Töitä pyritään turvaamaan, oli tilanne mikä hyvänsä.

Työntekijässä arvostetaan luotettavuutta

Annala kertoo arvostavansa luotettavuutta työntekijöissä. Nykyinen työporukka on sen kokoinen, että jokaiseen tekijään on voitava luottaa täysin.

Nykypäivänä työn vaativuus on Annalan mielestä sitä luokkaa, että työntekijällä pitää olla myös suunnitelmallisuutta. Siksi hän kokee suunnittelmallisuuden olevan vahvuus. Töitä suunnitellaan tietenkin yhdessä, mutta itse toteutus on itsenäinen.

Myös itseohjautuvuus on tärkeää, kun töitä tehdään pitkillä etäisyyksillä. Yksin ei tarvitse kuitenkaan jäädä, sillä puhelimella tavoittaa ja kysyä voi aina.

Pasi Annalan terveiset hakijoille:

“Meidän sektorilla on ihan hyvä vetovoima ja uskon, että töitä on tarjolla. Tällä hetkellä tulevaisuuden näkymät ovat hyvät. Tänä päivänä se on hyvä viesti, että töitä on tekijöille tarjolla ihan ympärivuotisesti. Se luopi uskoa tulevaan.”

Takaisin ylös