Kuljetus Leppänen Oy

Kuljetus Leppänen on perheyritys, joka aloitettiin vuonna 1962. Matti Leppänen aloitti isänsä jalanjäljissä kuljettajayrittäjänä vuonna 1987. Yritys tarjoaa puutavarakuljetuksia ja maansiirtotöitä Kittilässä, Enontekiöllä, Muoniossa, Sodankylässä ja Inarissa.

Lappi, Kittilä 12

Puutavarakuljetuksia Lapissa

Ylhäällä Lapissa puutavaraa kuljettava Kuljetus Leppänen Oy työllistää 9 puutavara-autonkuljettajaa. Puutavarakuljetuksien lisäksi yritys tekee maansiirtotöitä. Perinteinen lentävä lause “Se tehdään, mitä luvataan” toimii työporukan johtoajatuksena. Myös yrityksen arvoissa korostuu luotettavuus.

Yhteistä huumoria ja ajanvietettä

Yrittäjä Matti Leppänen kuvaa työpaikan ilmapiiriä ja yhteishenkeä hyväksi. Työporukassa huumori lentää. Yhdessä vietetään aikaa myös työtehtävien ulkopuolella esimerkiksi kalastaen, metsästäen ja iltaa viettäen. Leppänen arvioi huumorilla ja yhteisellä virkistäytymisellä olevan merkittävä rooli työpaikalla viihtymisessä.

Työntekijässä arvostetaan yhteistyökykyä

Yrityksessä arvostetaan erityisesti yhteistyökykyä ja luotettavuutta. Leppäsen mielestä ne ovat asioita, joita tarvitaan jokaisessa työsuhteessa. Itse kuljettajan työ vaatii omatoimisuutta ja päättelykykyä.

Matti Leppäsen terveiset hakijoille:

“Tämä on sellasta aikalailla omatoimista hommaa, että saa tehdä omatoimisesti työtään. Meillä on laaja alue, millä kuljetetaan, Rovaniemestä koko Ylä-Lapin alueelle.”

Takaisin ylös