Kuljetus Palosaari Oy

Kuusamossa sijaitseva Kuljetus Palosaari Oy tarjoaa raakapuun kuljetuksia Koillismaalla. Yrityksen historia ulottuu vuoteen 1966, jolloin ostettiin ensimmäinen puutavara-auto. Tänä päivänä toisen sukupolven omistuksessa olevan perheyrityksen kaikki 11 työntekijää ajavat puutavara-autoja. Myös kolmas sukupolvi on mukana toiminnassa.

Pohjois-Pohjanmaa, Kuusamo 11

Harvinaisen hyvä työporukka

Kuljetus Palosaari Oy:n päätoimipisteitä ovat Kuusamo ja Taivalkoski, mutta raakapuuta kuljetetaan myös toisinaan Itä-Lappissa ja Kainuussa. Pitkillä ajomatkoilla kuljettajat soittelevat toisilleen handsfree-laitteilla ja saattavat jäädä jutustelemaan tuntikausiksi. Se ei ole ihme, sillä työporukassa ollaan sitä mieltä, että tällä hetkellä heillä on harvinaisen hyvä porukka töissä. 

Kuljetus Palosaari Oy:n kuljettajat ovat mutkattomia, rentoja ja huumorintajuisia osaajia. Sattumalta töihin on tullut samankaltaisia ihmisiä, jonka johdosta yrityksessä vallitseva ilmapiiri ja yhteishenki on mainio. Voidaan jopa sanoa, että kuljettajat ovat kaveruksia. 

Antti Palosaari kertoo, että työpaikan ilmapiiriä halutaan vaalia jatkossakin. Henkilökemiat ovat suurin tekijä yhteishengen taustalla, mutta Palosaari pitää myös virkistyjäisiä ja pikkujouluja ehdottomina – ainakin kerta vuoteen. Myös joustavuus on hänestä tärkeää, ja Palosaari kertookin, ettei heillä olla tiukkoja vapaiden suhteen. Luotettavalle työporukalle halutaan mahdollistaa vapaita toiveiden mukaan niin hyvin kuin mahdollista. 

Työntekijässä arvostetaan omatoimisuutta

Antti Palosaari kertoo arvostavansa oma-aloitteisuutta ja kykyä tehdä itsenäistä työtä niin, ettei kuljettaja ole jatkuvasti toisen hihassa kiinni. Hän muistuttaa myös, että harjoittelija ja uusi tekijä on tietenkin eri asia, sillä heidän kuuluukin tarvita

apua. Mutta sen jälkeen, kun toimintatavat on opeteltu, ne on tärkeää omaksua. Kuljettajan työ on itsenäistä ja siksi kyky tehdä työtään itsenäisesti on ehdoton. 

Palosaari kertoo myös, että plussaa on se, jos hakija on rento ja huumorintajuinen tyyppi, koska silloin hän istuu hyvin nykyiseen työporukkaan. “Tämä työ on omalla tavallaan raskasta, joten ilman huumorintajua tätä tuskin jaksaa”, hän lisää. 

 

Antti Palosaaren terveiset hakijoille:

“Meille on tervetulleita puutavara-autonkuljettajat iästä riippumatta. Porukasta löytyy kaikenikäisiä pitkän linjan tekijöitä ja uransa alussa olevia. Meidän porukka on rento, huumorintajuinen ja osaava. Rohkeasti vaan ottamaan yhteyttä!”

Takaisin ylös