Kuljetusliike Eskola Oy

Kuljetusliike Eskola on perustettu vuonna 1954. Yritys tarjoaa raakapuun kuljetuksia sekä maanrakennustöitä. Palveluitaan he tarjoavat laajalla alueella sisältäen Pohjois-Pohjanmaan, Koillismaan, Kainuun ja Pohjois-Karjalan.

Pohjois-Pohjanmaa, Oulu 40

Kuljetuksia vuosikymmenten kokemuksella

Kuljetusliike Eskolalla on vuosikymmenten kokemus urakointikuljetuksesta. Yritys on aloittanut toimintansa vuonna 1954, jolloin metsätalous oli aivan erilaista kuin tänä päivänä. Vuosien varrella kehittynyt ja kasvanut yritys tarjoaa nykyisin raakapuun kuljetuksia ja maansiirtotöitä laajalla alueella ja työllistää 40 ihmistä.

Hyvien tyyppien työyhteisö

Kuljetusliike Eskolan yrittäjä Pasi Eskola kertoo hyvän työyhteisön olevan heille tärkeä. Yrityksessä pyritään toimimaan niin, että kaikkien on hyvä olla. Hyvää ilmapiiriä halutaan varjella myös pitämällä työporukka hyvänä. Rekryissä etsitään osaajien lisäksi hyviä tyyppejä, jotka sopivat työyhteisöön.

Yrityksen yhteishenki on hyvä. Tiimi koostuu oma-aloitteisista ja itsenäisistä tekijöistä, jotka auttavat toisiaan. Eskola ei sanele kenellekään minuuttiaikataulua, miten työ pitäisi tehdä, vaan kuljettajat saavat itse suunnitella työtään. Myös hyvä ja nykyaikainen kalusto on tärkeä osa itsenäisten tekijöiden viihtymistä ja siihen on haluttu panostaa.

Tällä hetkellä kuljetusliike Eskolassa nuorin kuljettaja on 20 ja vanhin 62. Työyhteisössä on kaiken ikäisiä ja nuoret kuskit toivotetaan tervetulleiksi mukaan. Kaikista uusista kuljettajista pidetään huolta. Heitä tuetaan ja autetaan alkuun yhteistuumin. Tuki ei tule ainoastaan yhdeltä ihmiseltä, vaan uudet kuljettajat voivat soittaa mihin tahansa yrityksen autoon ja mihin kellonaikaan vain. Vaikka olisi ajamassa yövuorossa, ei tarvitse jännittää jäävänsä yksin.

Työporukka on mukavaa ja viihtyy yhdessä. He pitävät porukalla esimerkiksi saunailtoja vapaa-ajalla. Kaksi kertaa vuodessa yritys järjestää virkistyspäivät, jolloin tehdään jotain vähän erityisempää yhdessä, kuten mennään ajamaan cartingia. Yleensä siihen päälle pidetään tuttu saunailta. Yrityksellä on oman työporukan lisäksi noin 15 yhteistyökumppania, jotka kaikki kutsutaan mukaan virkistyspäiville.

Työntekijässä arvostetaan positiivisuutta

Eskola arvostaa työntekijöissä positiivisuutta, oma-aloitteisuutta ja rehellisyyttä. Positiivinen asenne kantaa pitkälle ja oma-aloitteinen tekijä tarttuu töihin. Koska puutavara-autonkuljettajan työ on itsenäistä, ilman oma-aloitteisuutta työstä ei tulisi mitään. Kaikkien on voitava luottaa toisiinsa. Eskola on onnellinen, että nykyinen työporukka on luotettava ja kommunikoi hyvin tilanteista. “Se on tärkeää, että voi luottaa tällä tavalla”, hän lisää.

Pasi Eskolan terveiset hakijoille:

“Meidän alalla töitä on. Jos vain isot autot ja nämä hommat kiinnostaa, niin työtilanne on hyvä nyt ja näkymät edelleen eteenpäin. Läpi Suomen meidän alalla on hyvin töitä. Hommaa on, tervetuloa. Iällä ei ole väliä!

Takaisin ylös