Metsäurakointi Ervasti Oy

Kuusamossa sijaitseva Metsäurakointi Ervasti on perustettu vuonna 2001. Yrityksen päätoimiala on puunkorjuu. Puunkorjuun lisäksi he tarjoavat myös maanrakennuspalveluita Kuusamossa ja Sallassa.

Pohjois-Pohjanmaa, Kuusamo 12

Tehokkaasti ja yhteen hiileen puhaltaen

Yrittäjä Tommi Ervasti kuvaa työntekijöitään tehokkaaksi ja nuorekkaaksi laatuporukaksi. Työyhteisössä puhalletaan hänen mukaansa yhteen hiileen. Ihmiset ovat todellisia tekijöitä ja hyvin tehokkaita. Yrityksessä järjestetään työhyvinvointipäiviä, mitkä koetaan tärkeiksi yhteishengen vahvistajiksi. Kuljettajat liikkuvat yrityksen sisällä tehtävästä toiseen ja ovat paljon tekemisissä keskenään. Ervasti arvioi, että yhdessä vietetyllä on ollut iso vaikutus yrityksessä vallitsevaan hyvään ilmapiiriin.

Työntekijässä arvostetaan oma-aloitteisuutta

Metsäurakointi Ervastilla arvostetaan oma-aloitteisuutta ja itsenäisyyttä. Metsäkoneenkuljettajan työ ei onnistu, jos ei pysty työskentelemään itsenäisesti. Työnhakijalla toivotaan olevan askelmerkit selvillä metsäkoneenkuljettajan työhön. Ervastista on tärkeää, että osaamisessa peruspilarit ovat kunnossa. Yritys voi kouluttaa tekijää niissä osaamisalueissa, missä on aukkoja, kunhan perusasiat hallitaan.

Takaisin ylös